PUNKTLIGHET – TOPPSERVICE – KVALITÉ

-GO Transport levererar säkert och punktligt till hela Europa

Åkeri i Helsingborg, Malmö och Ängelholm

Ert kompletta åkeri

Att följa branschens standard med ID 06-legitimationer, hjälmar och övrig utrustning ger er en säkerhet att vi följer de hårda krav som finns.

Därför ger vi er också möjlighet att följa ert gods hela vägen med ett spårningssystem som uppdateras i realtid samt en garanti på att ert gods levereras säkert och utan skador.

Med ett åkeri som kör i hela Europa kan vi täcka de flesta behov ni kan tänkas ha, med en hög kvalitet på våra tjänster ger vi er ett komplett för alla behov av transport.

Vi vet att ert gods är väldigt viktigt och för att kunna leverera allt säkert och i tid krävs erfarenhet, det är något som vi kan ge er.

Bara hör av er till experterna inom transport så kan vi hjälpa er att leverera i tid, i Skåne eller i Europa!

Vi kan och har service

  • Omlastning
  • Dörr till dörr
  • Godstransport
  • Spårningssystem i realtid
  • Personliga service
  • Jour som är öppen dygnet runt, året om
  • Garanti på leveranssäkerhet
  • Obligatoriska ID 06-legitimationer, hjälmar och övrig utrustning

Oavsett transportbehov

Oavsett vilket transportbehov som just ni har så kan vi stå till tjänst med liten som stor transport, allt från 1 brev till 48 lastpallar kan köras dit ni vill på just den tid som ni önskar.

Vårt åkeri har funnits sedan 1987 och det ger oss en lång och gedigen erfarenhet som behövs när man vill garantera leveranssäkerhet, att vi endast jobbar enligt branschens standard och ha en jour som hjälper er dygnet runt med högsta möjliga service.

Toppservice och punktliga leveranser

GO Transport är åkeriet, transportbolaget och budfirman som utgår från Bjuv med transporter i hela Europa. Vi har även stationer med budbilar i Helsingborg, Malmö, Landskrona, Klippan och Ängelholm.

Vi kör både lokala transporter såväl som internationella i hela Europa.

Kontakta oss

 om du har frågor eller vill boka GO Transport